The Greatest Showman

Måske er jeg ved at blive rask…

img_7915-kopi

Har jeg endelig fundet en “kur” imod min nældefeber? Er det muligt for mig nu faktisk, at kunne leve uden daglige nældefeberudbrud?

 

I forgårs var jeg på lungeambulatoriet på Århus Universitetshospital, for at blive undersøgt nærmere for allergier. Men, af en eller anden mystisk (eller magisk, om man vil) årsag, havde jeg dagene optil været fuldstændig udsletsfri. Og det selvom jeg, kort før nytår, var hoppet helt af min medicin. Ingen binyrebarkhormon, ingen antihestaminer og intet udslæt.

 

Aller allergitestene var negative. Mit peakflow var normalt. Mine lunger var fine og pæne (fik taget røntgen-mine lunger er faktisk ret smukke! 😀 ). Alle mine blodprøver var normale. Der var intet der tydede på hverken allergi, infektion, kræft eller andre sygdomme. På tallene og resultaterne, er jeg sund og rask.

 

Men sådan er det med nældefeber. Folk vil gerne have det til, at være allergi, for det ligner det. Alt tyder på det. Men det er ikke decideret allergi. Mastcellerne i kroppen reagerer på alt, som værende allergisk, og tilstanden kan skyldes forskellige faktorer som f.eks. hormonel forandring, forurening, kemikalier eller, hvad vi mistænker i mit tilfælde, stress.
Når det så er sagt, så er der muligvis alligevel en sammenhæng mellem nældefeber og fødevarer. Mest af alt gluten og mejeriprodukter. Lægerne siger det ikke, for det er ikke videnskabeligt bevist, og derfor ikke opbakket af lægevidenskaben. Det kan de af gode grunde ikke fortælle folk, når det ikke er bevist. Det er alternativt. Alligevel tyder noget altså på det, og det gør det også i mit tilfælde.
Men som lægen sagde, jeg har spillet på flere heste;

 

  1. jeg har udelukket allergenerne.
  2. jeg har lige holdt juleferie og stresset helt af.
  3. jeg har fastet, i forsøg på, at nulstille immunforsvaret.

 

Ergo, kan der være flere ting, som skyldes, at jeg nu virker næsten er rask, men en ting er sikkert. Jeg har fat i noget, og der er noget jeg gør rigtigt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Greatest Showman