2,5 kg på 7 dage!

Halløj på bloggen!

dsc_0161

 

Så er det vist på tide, at komme lidt igang igen. Nu er der jo også kun gået lidt over en måned siden jeg har givet lyd fra mig. Sorry!

Det er som om, jeg hele tiden venter på noget helt bestemt og særligt at skrive om. Ikke fordi jeg som sådan mangler emner. Jeg i rivende udvikling, og min hverdag ændrer sig hele tiden. Der sker nye ting, nye tanker, og et hav af impulsive handlinger. Alligevel går jeg og venter på det helt rigtige emne, at skrive om. Kommer der ikke snart et hæsblæsende eventyr?!

 

Men det skal få ende. De små øjeblikke er vigtige! Jeg ændrer bloggens struktur, og fører den i stedet som en form for dagbog. På den måde får I indblik i mine små hverdagsøjeblikke, såvel som de store eventyr. Livet er bestemt ikke mindre værd, bare fordi man ikke er på farten. Tværtimod.

 

Siden jeg kom hjem til Danmark for et år siden, er intet gået hverken efter planen eller forventningerne. Faktisk er alt gået helt skævt. Ikke fordi jeg som sådan havde noget bestemt planlagt, men jeg havde forventninger.

 

Jeg tror inderst inde jeg havde håbet på, at komme hjem, finde mit eget sted ret hurtigt, med mine egne ting omkring mig og så lige blive hængende der well-set for en stund. Ja, det er så endnu ikke på plads!

 

Jeg havde også regnet med, at jeg skulle igang med the one and only uddannelse, som skulle lede mig til drømmestillingen i sidste ende, og ikke mindst ville holde mig fast beskæftiget på en ensrettet vej de næste par år. Jeg flakser stadig rundt!

 

For ikke at tale om sygdommen. Først urticaria og i den forbindelse efterfulgt af stress, efterfulgt af depression, efterfulgt af angst. Alt oveni hinanden, som førte til sygepasning hos mine forældre og langtidssygemelding.

 

Men jeg tror tingene begynder at lysne igen. Det går lidt bedre med min nældefeber. Om ikke andet, så har jeg lært at tackle den, og acceptere, at situationen er som den er. Nogen skal drikke alkohol og være dårlige af tømmermænd dagen efter. Jeg skal træffe et forkert valg i form af for meget gluten eller mælk eller fysisk aktivitet og så er jeg dårlig dagen efter. Det er mine vilkår, og så må jeg få det bedste ud af livet på den måde. Jeg har hverken tid eller lyst til at surmule og være deprimeret mere end en vis periode, så nu hvor stormen er ved at lægge sig lidt, er det på tide at lave en ny plan, ændre kurs og sætte sejl mod en helt anden hverdag og måske et helt andet liv.

 

Jeg har på fornemmelsen, at jeg får det hæsblæsende eventyr jeg efterspurgte og jeg er klar! BRING IT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2,5 kg på 7 dage!