Popkorn, spænding og... Utøya!

Tuning in on… Jade Bird!

 

Helt spritny upcoming sangerinde, som er jeg blevet helt pjattet med denne sommer! Hun har en håndfuld numre ude på Spotify, men de er tilstrækkelig overbevisende! Det første nummer jeg hørte med hende var en akustisk version af “Cathedral”, som oprindeligt kommer fra EP’en “Something American” fra 2017. Nummeret har jeg hørt på repeat og skrålet højlydt med på, indtil jeg endelig tog mig sammen til at høre resten, og nu er hun fast inventar på mine playliste, når jeg er på farten.

Jade Bird er en engelsk sing’n songwriter på bare 20 år. Hun akkompagnerer sig selv på guitar og skriver sine egne sange. Hun har i øvrigt varmet op for First Aid Kit et par gange, hvilket giver god mening, da hendes stil er meget lig deres med en god blanding af country og folk.

Mine favoritter er:

Good Woman – Something American (EP)
Cathedral – Something American (EP)
What Am I Here For – Something American (EP)
Lottery – Lottery (single)

Hun er desuden lige udkommet med en helt ny single “Furious” som lover rigtig godt! Hun er i øvrigt også værd at høre live eller på de akkustiske versioner. Hendes stemme er så fin, ren og klar, så hun er meget behagelig at lytte til. Tjek hende ud! 😀

http://<iframe src=”https://open.spotify.com/embed/artist/7D8LuVnlyu91ndcPe70j7S” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”></iframe>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popkorn, spænding og... Utøya!