Tuning in on... Jade Bird!

Opfølgning på Naturskøn – køb!

Jeg har lige fået et par henvendelser i forhold til en lille opfølgning på mine køb fra Naturskøn, som jeg skrev om her for nogle måneder siden. Det var egentlig en ret fin idé, så I får en lille update her.

 

Balsam og shampoo fra mærket Jurlique.

Jeg har været rigtig godt tilfreds med produkterne her fra Jurlique. Både shampoo og balsam er super let medgørlig. Det er nemt at masere ind i håret, og selv her måneder efter, er min hovedbund endnu ikke blevet overmættet. Dette skyldes nok, at produktet er über organisk og mildt. En kæmpe plus er denne variant med lavendel. Det har virkelig været et godt valg. Lavendlen virker beroligende på hovedbunden, og det har gjort en stor forskel for min stakkels lille stressede knold. Tilmed er duften behagelig og enormt beroligende, så det er en ren wellness fornøjelse selv med hverdagsbrusebadene. En ting, som i øvrigt har været rigtig nice, er beholderne med dispenser, som er nemt at have med at gøre, når man står med hovedet under bruseren. Så helt sikkert anbefalingsværdigt.

 

Acai kropssæbe fra Rudolph.

DUFTEN! Duften er umiddelbart absolut det aller aller lækreste ved denne sæbe. Den dufter simpelthen så skønt. Dertil kommer visheden om, at produktet er super rent og fri for alverdens kemikalier, så man med god samvittighed kan bruge den på kroppen. Udover det, har jeg faktisk ikke det store at bemærke. Det er en kropssæbe som lugter godt. Ved ikke hvorfor tuben og konsistensen indimellem irriterede mig lidt. Jeg synes ikke den var så nem at fordele, men det er petitesser.

 

Roll-on og deodorant spray fra Anne Börlind.

Mja, jeg er kommet til at tabe deodorantsprayen på gulvet, og i og med at den var lavet af glas, overlevede den ikke. Det kostede en helvedes masse glasskår ud over hele badeværelsesgulvet og en heftig og meget koncentreret lugt af deodorant. Så den er ikke klodsmajor-sikker, hvilket er lidt et minus i mit tilfælde! Roll-on deodoranten er jeg dog godt tilfreds med. Man skal lige huske, at den er uden aluminiumssalte, så den blokerer ikke svedporerne på samme måde. Man skal ikke kunne forvente at holde sig tør og svedfri, men det den gør ganske udmærket, og som den skal, er at forhindre sveden i at lugte grimt. Man skal altså lige vænne sig til at bruge denne type deodorant, men husk på det er for det bedre. Det er ikke godt, og det er tildels unaturligt at man blokere svedporerne, så på trods af tilvænning er dette et godt valg. Jeg ville dog ønske de ikke lavede dem i glas, men fandt en anden smart metode.

 

Neglelak fra Kure.

Holder overraskende længe i forhold til at det er en organisk baseret neglelak. Man kan og skal ikke forvente at den holder ligeså længe som en sædvanlig neglelak, men jeg er alligevel positivt overrasket. Jeg plejer sædvanligvis at bruge den hvide og den transparente på fingerneglene og den lyserøde på tåneglene, og så plejer jeg bare at lade det krakelere af. Når først det hvide er begyndt at krakelere går det ret hurtigt med at resten falder af, så det er ikke længe det er tydeligt. Det er dog min erfaring, en rigtig god idé, enten at fjerne al neglelakken, eller lade det falde helt af, inden man påfører et nyt lag. Hvis noget af neglelakken sidder i længere tid, bliver det nemlig gulligt, og det er ikke pænt. Ingen grund til som ikke-ryger, at få nikotin-lignende negle! Nemt at påføre, og fint dækkende. 

 

Mascara fra Jane Iredale.

Jeg havde håbet, men det gik ikke. Jeg kan desværre ikke bruge denne mascara. Det går bare ikke. Mine øjne løber i vand og bum, så ligner jeg en pandabjørn – og ikke på den nuttede måde, men nærmere den skrækindjagende måde! Det kan være det er fordi mine øjne generelt løber i vand, så snart jeg bare møder lidt vind, eller griner, men økologiske mascaraer bliver altid et problem. Resten af min make-up fra Jane Iredale er jeg jo helt tosset med, og faktisk, den lille lipgloss jeg fik med gratis (den i aluminium på billedet) er faktisk nærmest min nye favorit. Den synes helt orange, og giver en varm peachy glød, hvilket er super til min let rødlige hår og grønne øjne! Den kunne jeg godt finde på at investere i næste gang! 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuning in on... Jade Bird!