Mere fra roadtrippen

Masser af nye ting og sager

Hej med dig! Nu er der gået sådan cirka et par måneder siden jeg skrev det sidste indlæg, og der har været adskillige søndage siden. Sorry, sorry, SORRY! Jeg skal ærligt indrømme, at det også kommer bag på mig, hvordan tiden bare er fløjet af sted! Nu er jeg et par gange blevet gjort opmærksom på den rungede stilhed her på bloggen, så nu kommer der lige en lille opdatering.

 

Lad mig se… Hvor skal jeg begynde… Jeg startede jo på mediegrafikeruddannelsen for et par måneder siden midt i august. Og hvor er det bare fedt! Selve faget er alt hvad jeg har drømt om! Jeg får faktisk lov til, at beskæftige mig med alt det jeg ønsker mig; billedbehandling, illustrationer, tekst, grafisk design, visuel kommunikation, markedsføring, ja, det hele. Jeg begriber stadig ikke, at jeg ikke er kommet omkring uddannelsen noget før, men på den anden side, har alle mine tidligere beskæftigelser rustet mig rigtig godt til denne her uddannelse, så jeg ville ikke være nogen af dem foruden. Desuden kan jeg i høj grad benytte alt det bedste jeg har lært på min salgsuddannelse, min hotelerfaring og mit foto, så jeg stortrives i selve faget og brænder for at blive bedre. Jeg har ikke oplevet den iver og målrettethed før, så noget tyder på, at jeg er på rette hylde. Der er ikke meget tid til at fokusere på det skønne fag, og på at lære det dog, for vi skal finde læreplads, så hurtigt som muligt, hvilket tager en del af fokus fra undervisningen, efter blot et par måneder. Jeg er dog fast besluttet på, at finde den plads der er helt rigtig for mig, så jeg søger meget målrettet efter de steder der har min største interesse og som min mavefornemmelse taler for.

I forhold til min nældefeber, går det stadig nogenlunde med at holde det i skak. Jeg skal passe på ikke at blive stresset (den negative stress), jeg skal ikke fryse/blive kold og jeg skal ikke løfte tunge ting. Det ved jeg bare. I tirsdags var jeg i København og min ene arm var fuldstændig opsvulmet på vejen hjem fordi min taske var blevet for tung! Ups! Men dejlig solskinsdag i København på en skøn efterårsdag, så jeg tog det ikke ilde op, og det var heldigvis hjem på hovedet i seng bagefter.

Hvad har jeg ellers gang i? Hmm… Nårh jo! Jeg er ved at få mit outdoor-fotografi på banen igen. Endelig har jeg fundet lidt tid til at få kigget på nogle af mine tonsvis af billedfiler, som ikke rigtigt er kommet videre. Der har været et par efterspørgsler på nogle prints, og jeg er så småt ved at planlægge om jeg skal begynde at sælge lidt af det. Jeg har selv et par dygtige landskabsfotografer i min vennekreds, og har et par af deres prints hængende og når jeg ser deres arbejde på print bliver jeg glad helt ind i hjertet. Det samme, når jeg selv ser mine egne landskaber på print, så det kunne jo bare være fedt, hvis andre kunne få glæde af det på samme måde. Jeg er stadig i overvejelsesfasen, men lad mig endelig vide, hvis du er en af dem, der sidder og tænker, at det kunne være fedt! Jeg har ikke meget på siden endnu, men der er lidt at se på min instagram her. 🙂

Og så har jeg i øvrigt gang i et andet spændende projekt, som I kommer til at høre meget mere om, når vi når lidt længere i processen. Lige nu er vi i idéfasen, men det tager hurtigt fart. Stay tuned. 😉

Ellers er alt godt her på Trøjborg! Som i øvrigt er helt fantastisk, her i efteråret. Oktober kan altså bare et eller andet med den klare luft, skarpe sol og de varme, visne blade. Specielt når der er helt bil-stille, er det noget helt specielt, at gå i Trøjborgs gader. Det kan jeg klart anbefale, nu mens det er efterår! Bare du lader bilen bliver hjemme. 😉

Vi ses snart igen! Det lover jeg!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere fra roadtrippen