Kunstruten på Odeon

Photoshoot, prinsessekjole, Bilka og bajer.

Over weekenden var jeg endnu engang med som model på en fotoserie af Baadsgaard Photography. Denne gang i noget mere offentlige omgivelser, og all-in på prinsessetemaet – midt på banegården og en fredag aften i Bilka.

Jeg er egentlig ikke så bange af mig, når det kommer til at skulle stå model. Jeg har gjort det flere gange før, og jeg er tilpas projektorienteret og ligeglad med hvad folk tænker til, at det ikke er svært for mig, at fokusere på opgaven.

Jeg har stået model for Anna et par gange før, men som regel har det faktisk været i studier eller i naturen, hvor der ikke har været mange mennesker. Denne gang var det i Århus midtby.

Største udfordring var egentlig ikke at der var mennesker omkring os. Anna arbejder professionelt og målet er resultatet af billederne, så det er det der er fokus på. Det var mere en udfordring, at jeg havde begrænsede muligheder for, at kigge andre steder hen end op i loftet. Uanset, hvor jeg kiggede hen, ville jeg få øjenkontakt med de mange tilskuere, og ikke mindst “øjen”kontakt med deres mobilkameraer, som var rettet på mig, og jeg synes ikke det var passende, at stå og stirrer folk direkte ind i ansigtet.

Det har som altid været enormt sjovt at være med på billedserien, og jeg glæder mig meget til at se resultatet, når det engang er færdigt og klar til udstilling. Det giver mig også rig mulighed for at komme i tæt forbindelse med Annas professionelle karakter, hendes måde at arbejde på, hendes magiske verden og hendes krøllede og kreative tanker i forhold til at skabe et unikt fotografi. Jeg er nemlig godt igang med at udarbejde Annas koncept som fineart og portrætfotograf, hvilket er en enormt spændende opgave!

Hold øje med Fotograf Anna Baadsgaard på Baadsgaard Photography.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunstruten på Odeon