Photoshoot, prinsessekjole, Bilka og bajer.

Nyt fra Premium Extensions!

Jeg havde egentlig overvejet, nærmest besluttet, at nu var det på tide med en ny frisure. Jeg havde umiddelbart ikke extensions i tankerne, men tænkte nærmere på en smart page. Men så stødte jeg på Dianna fra Premium Extensions.

Jeg kender Dianna lidt i forvejen, da hun har været min hårdame i et stykke tid. Det har vitterligt altid været en fornøjelse, at få ordnet hår hos Dianna. Jeg har altid følt mig i trygge hænder, følt mig kredset om og forkælet og gået derfra med en følelse af ro, selvtillid – ja, og lækkert hår!

Jeg ved ikke om det er fordi jeg selv arbejder indenfor faget håndværk, at jeg nærmest kan blive helt stolt på hendes vegne over, at jeg nu skal ud og vise hendes solide og smukke håndværk frem. Dianna er meget kvalitetsbevidst og bruger den tid, der skal til for at finde den helt rigtige farvekombination, som blender perfekt ind i ens eget hår, og er meget nøje med at udvælge den helt rigtige placering. Ét voila, pludselig har man fået længere og fyldigere hår, uden man kan se skyggen af, at det er extensions.

Folk kan i hvert fald ikke umiddelbart gennemskue det hos mig. Når jeg fortæller jeg har extensions i, er de altid ved at falde bagover. Indimellem tror jeg faktisk, de tror, at jeg joker. Det er stadig en anelse tabubelagt det emne med at have falsk hår på hovedet. Hvad end det er extensions, parykker, toupéer eller lignende. Jeg synes egentlig det er noget mærkeligt noget. Mange mænd og kvinder døjer med skrøbeligt hår, og jeg tror hurtigt vi kan blive enige om, at det er hammervigtigt for ens velvære og selvtillid, at man har et godt hår. Der er ingen, som glæder sig over hårtab, så jo flere muligheder for at rette det op, jo bedre. Det er bare awesome. Hvis man mister ens fortænder, er det jo også ret fedt, at kunne få nogle nye. Begge dele burde blive accepteret. Same thing.

For mig startede det med en afblegning (hombre var ikke en god idé til mit skandinaviske hår). Senere stress, og dermed nældefeber, hvilket inkluderede en masse medicin. Det var ikke godt for håret, og det gjorde mig decideret ked af det. Jeg har altid gået op i, at være sund og stærk, og har i den forbindelse gået meget op i en sund og stærk udstråling. Mit hår var i den grad ikke tegn på sundhed, og det modsagde alt hvad jeg ellers går op i og står inde for. Jeg følte det faktisk som et identitetstab.

Jeg var ellevild ved tanken om, at få et sundt hår tilbage, og jeg kunne ikke vente. Extensions var drømmen for mit vedkommende – men IKKE de der limede kanter og løse clips. Jeg ville have noget der ikke ødelagde mit stakkels hår yderligere og som ville blende perfekt ind med mit eget hår.

Dianna fra Premium Extensions bruger flettemetoden til skandinavisk hår til at påsætte håret. Man laver en flettekant rundt om hovedet, hvorpå man syer håret på. Det er en helt naturlig fletning, ingen kemikalier eller lignende. Fletningen er flettet om dit eget hår, og det vil sige, at dit hår får lov, at vokse naturligt ud. Flettekanten følger bare med. Hvis du plejer dine extensions og dit hår godt og passer godt på det, så virker extension-hårbanerne faktisk også, som en form som beskyttelsesværn for dit eget hår. Det har de gjort ved mig. Mit eget hår har fået ro til at vokse ud under mine extensions, uden at blive udsat for slid fra vind, vejr, gnidniger, håropsætning osv.

Jeg var selv meget bekymret og lidt forbeholden, da jeg tog kontakt til Dianna første gang, for jeg var meget bange for, at mit hår ville tage yderligere skade, men jeg skal love for, at min skepsis er blevet modbevist. Jeg har været så glad for mit hår, og ikke mindst glad for Dianna som frisør, så da jeg fandt ud af, at hun var startet op igen, skiftede jeg retning fra min pageidé, og nu har jeg fået lavet super lækkert hår med min egen rødlige glans. Frisuren er lidt 60’er/70’er inspireret, hvilket jeg har ønsket mig længe.

Det hår Dianna bruger i salonen, kommer fra en leverandør, som går op i, at drive en virksomhed, som er så bæredygtig som mulig og har adskillige certifikater. Både i bæredygtig drift og etik. Selve håret er hår, som er blevet doneret. Tempel-hår kalder man det. Folk donerer håret til templerne, som sælger det, hvorefter de bruger pengene på hjælp til fattige.

Dianna har undersøgt baggrunden for dette grundigt, for at sikre, at det er højeste kvalitet og hun har været i tæt kontakt med forhandleren på det punkt. Desuden ved jeg hun selv har en stærk etisk holdning til sin virksomhed, så det er på mange parametre god kvalitet man betaler for – og dermed holder håret i øvrigt også længe.

Jeg er så glad for mit nye hår og for min nye farve. Man skal ikke være flov over at få extensions, paryk eller lignende. Det er en fed mulighed, som hjælper mange mennesker, og som i øvrigt er sjovt at lege med. Og noget mindre sundhedsskadeligt end diverse hårfarver. Hos Dianna er håret i øvrigt behandlet med frugtsyre, hvilket igen er helt naturligt. Jeg er fan!

Jeg kan helt klart anbefale, at man holder øje med Premium Extensions, hvis man overvejer at prøve noget nyt. De deler i øvrigt før/efterbilleder, gode hårtips mv. på deres Facebook og deres Instagram. Er man interesseret, kan man bestille tid til en helt gratis informationssession, få en konkret pris og evt. prøve håret på hos Dianna i Premium Extension-salonen i Århus. 🙂

Hold øje med min Instagram for at se flere billeder af min fine nye frisure! 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot, prinsessekjole, Bilka og bajer.