Offline

 

Stories By Holst landskab himmelbjerget luftballon
English below.

Der har været virkelig stille herinde i et stykke tid nu. Faktisk har det været forfærdelig stille på de fleste af mine sociale medier på det seneste. Som regel, når der er stille herinde, er det fordi der er virkelig travlt ude i det virkelige liv. Både med ting der sker omkring mig, men i den grad også i mit hovede nogen gange! Jeg får 5000 idéer på daglig basis, men det er kun ganske få, det lykkes mig at få eksekveret. Så bliver jeg frustreret, så bliver jeg meget træt, og så er jeg nødt til lige at gå offline et stykke tid.

Men på det seneste, har det faktisk været fordi jeg har været tilbage på skolebænken. Jeg har taget et kursus i halvanden måned, hvor jeg intensivt har lært om digital markedsføring. Et ret spændende værktøj, at tilføje til min værktøjskasse, som efterhånden er ved at indeholde nogle ret spændende ting. Salg, fotografi, grafisk design og nu digital markedsføring. Jeg kan godt lide den vej det her går. Jeg kan godt lide min værktøjskasse.

Nu er jeg tilbage online – i en dags tid. Næste uge smutter jeg nemlig igen, da jeg bogstavelig talt smutter ud i vildmarken. Jeg skal til Sverige på vildmarkscamping. Ingen telefon, ingen computer, intet internet, ingenting. Bare mig, min familie, et telt, en kano, et par støvler og en bog (som sjovt nok, faktisk er Into the wild af Jon Krakauer). Åh! Og mit kamera! Selvfølgelig! Hvilken landskabsfotograf ville tage til Sverige uden hendes kamera?

Jeg glæder mig til at fortælle om min tur, og jeg kan slet ikke vente med at gå back to basics i en hel uge!

Vi snakkes!

 

English.

It has been awful quiet in here for a while now. Actually it has been awful quiet on most on my social media lately. Usually when it is quiet in here, it is because it is way to busy out here in real life. Both with things happening around me, but definitely also in my own head sometimes. It is like I get 5000 new ideas on daily basis, but are only able to execute a few. Then I get frustrated, and then I get really tired, and then I need to step offline for a while.

But, lately it is actually because I have been back at the school bench, and pretty occupied with studies. I have been on a course for a month and a half, where I have been intensively learning digital marketing. A pretty exciting tool to ad to my toolbox, which eventually contains some pretty exciting stuff. Sales, photography, graphic design and now digital marketing. I like the way this is going. I like my toolbox.

Now, I am back online – for a day. Next week I am leaving again, since I a literally drifting off into the wild. I am going to Sweden on wilderness camping. No phone, no computer, no internet, nothing. Just me, my family, a tent, a canoe, a pair of boots, and a book (which is Into The Wild by Jon Krakauer – funnily enough!) Oh! And my camera! Of cause! Which landscape photographer, does not bring her camera to Sweden?

Well, looking forward to tell you all about my trip, and I can’t wait to go back to basics for a whole week!

See ya soon!

Holst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede kaffefiltre, madposer og klude fra et enkelt gardin // Homemade coffee-filters, foodbags and cloths from one single curtain