Wilderness camping in Sweden // Vildmarkscamping i Sverige

Efterårsnyheder og nye eventyr! // Fall news and new adventures! 🍂

 

heden, stories by holst, blogger, kuffert, taske, kjole, flytning, meadow, suitcase, bag, dress, floral dress, moving, hairbun, messy bun

English below.

Der har været forfærdelig stille her på bloggen de seneste måneder og jeg er virkelig ked af, at jeg ikke har kunne følge med. Det gør mig altid lettere mut, når jeg ikke har tid til at skrive, ærlig talt. Det er ret vigtigt for mig. Men på det seneste har min urticaria været ude af kontrol og jeg har været meget stresset over alt muligt, så for at kunne holde hovedet ovenvande, har det eneste jeg har fokuseret på været, at holde mig flydende – hvilket vil sige ingen tid til at skrive, ingen tid til at tegne, ingen tid til design eller illustrationer – kun tid til at forsøge at sove, få en form for næring, forsøge at bevæge mig i det hele taget, forsøge at forholde mig positiv osv. Det er udmattende!

Til dig der ikke lige ved hvad kronisk urticaria er; det er en kronisk autoimmun sygdom, som forårsager kløende udslet, hævelser, ømme muskler og led og en følelse af feber eller en kommende influenza. Et andet ord for det er nældefeber, hvilket efter min mening, lyder alt for hyggeligt sammenlignet med, hvordan det faktisk føles. Det føles som om du har influenza og lige er blevet skubbet ud over en skrænt, rullet igennem en million brændenælder og indimellem stukket af mindst 30-50 hvepse. Ikke den fedeste dag, vel? Der er ikke rigtig noget hyggeligt lille sommer udslæt over det. På få dage kan du gå fra at have det fint, til nærmest at have brug for at sidde i kørestol.

Men det er nu ikke det eneste. På det seneste har jeg været enormt udmattet. Jeg har været overstimuleret, udbrændt og samtidig utrolig rastløs de seneste par måneder. Det føles som om byen langsomt er ved at slå mig ihjel. Derfor har jeg gjort noget drastisk og skiftet kurs med det samme. Jeg har lejet et hus på landet!

Yes, den er god nok. Om et par uger flytter jeg fra lejligheden på Trøjborg og i et rødt træhus med have lige ved siden af skoven. Langt væk fra bystøj, røg, forurening, mennesker, biler og trafik (!!!) og ind i mit eget lille øko-venlige eventyr. #simplelivinghereicome 🌿

Jeg glæder mig så meget til det næste move! Det var, som så mange andre beslutninger jeg har truffet, ret impulsivt. Det tog mig godt og vel en uge imellem at få tanken til faktisk at have huset. Nu er det jo heller ikke første gang jeg har gjort noget lignende. Sidste gang tog jeg til Norge og boede der i knap 3 år. Det tog mig lidt mindre end en måned at træffe beslutningen til jeg havde fundet et job på fjeldet. Jeg kan godt lide at leve på den måde. Det er risky, men det bliver ikke mere spændende end det! Så nu er jeg endnu engang på vej til et nyt ryk og ser rigtig meget frem til det næste skridt. Selvfølgelig kommer jeg til at fortælle dig alt om det! Det lover jeg! I mit tempo selfølgelig – slowliving, ved du. 😉✌️

Så fra nu af, lige her, på bloggen, vil du komme til at se glimt af mit hverdagsliv. En ung INFJ*-pige, som lever det simple liv alene i et rødt træhus på landet. Og ja, de fleste folk synes med garanti, jeg er skør! Men det gør mig ikke så meget. Det bekymrer mig ikke. Jeg er ligeglad. Jeg er ved at være vant til at vælge en anderledes sti, så jeg bliver ikke frustreret over ikke at passe ind mere. Folk kan ikke rigtig skræmme mig mere. Jeg har langt om længe nået det punkt, hvor jeg ikke vil forsøge at passe ind i andre folks livsvalg mere, men i stedet gribe mit eget. Det er en lidt ensom vej til tider, at forfølge anderledes drømme på den måde. Men i sidste ende, vil det som regel give mere mening. Og selvom det er creepy AF, så er det det eneste der oprigtigt gør mig glad og får mig til at føle mig i live – på trods af nældefeber and what not.

Dette er endnu et nyt og spændende kapitel for mig. Det er på tide at blive rask, og så starte livet igen. “Life starts all over again, when it get crisp in the fall” Et venligt lille citat fra F. Scott Fitzgerald, som er et af mine favoritter. Apropos at begynde forfra i efteråret; jeg har lige haft endnu et Sara nytår, jeg er lige blevet 31 i september. Jo tak, jo tak! Mentalt betyder det nok omkring de 16 år, sjæleligt ligger vi nok nu omkring de 85-90ish tænker jeg. Jeg havde fødselsdag fredag d. 13., men havde nu en kanon weekend, med fejring og familiefest. Hvad er der ellers sket af nyt… Jeg har klippet mit hår, så det er skulder langt. Eller, min frisør har. Det er derfor det ser ganske pænt ud. Åh ja, og min udstilling med mine landskaber er stadig i fuld gang på Godsbanen her i Århus. Jeg er så taknemmelig for alle jer der har givet mig så enormt flot feedback for mit arbejde. Det betyder enormt meget for mig. Tusind tak! 🙏 Udstillingen vil fortsætte på væg 3 +4 indtil d. 30. september.

udstilling, exhibition, Godsbanen, Here's to everything wild and free, landskabsfotografi, photography by holst, landscapes

Jeg tror det var alt for nu. Jeg vil holde jer opdateret på alt, så følg med her eller på min meget langsomt-kørende insta for pludselige opdateringer. 😘

*INFJ = Jeg kan faktisk ikke rigtig huske om vi nogensinde har snakket om personlighedstyper herinde, men det er noget jeg finder ekstremt spændende og jeg har faktisk studeret min egen en del. Særligt Myers-Briggs har jeg nørdet et stykke tid. Jeg er (i den grad!) INFJ. Det er den mest sjældne (derfor den mest alienagtige, misforståede og svær-at-sammenligne) personlighedstype af alle 16 Myers-Briggs typerne. Det står for Introvert-Intuition-Følende-Judging/Dømmende. Hvis du kender lidt til det her, så vil du højst sandsynligt, ved at vide at jeg er INFJ, nikke på hovedet og tænke “aaaah selfølgelig! Det er derfor hun gør det! Hun er INFJ!” Hvis du ikke lige ser meningen i en bunke bogstaver, så bliv hængende. Jeg kommer til at dele meget mere personlighedstype-ting på bloggen fremover. (Det har hjulpet mig meget gennem årene!) 💞

 

Vi snakkes!

 

flytterod, flytning, moving, planter, plants, stuff, ting flytterod, flytning, moving, stuff, ting flytterod, plante, ergostol, monstera, moving, plant, ergonomic chair bed, couch, bedsheets, bedlinen, pillows, efui, plant, seng, sofa, sovesofa, sengetøj, sengelinned, dyne, puder, plante, værelse, room flytning, skabe, skabslåger, hylder, moving, closets, closetdoors, shelfs lamp, plant, guldranke, plante, lampe, spisebordslampe, klatreplante udsigt, by, huse, vindue, lejlighed, view, city, houses, window, apartment udsigt, by, huse, vindue, lejlighed, plante, bygning, kompleks, altan, view, city, houses, window, apartment, plant, building, balcony view, city, houses, backyard, aarhus, udsigts, by, huse, baggård, århus chalk, door, backdoor, plant, kridt, tavlemaling, dør, bagdør, plant floor, checked floor, kitchenfloor, kitchen chair, feet, stockings, black and white checked, gulv, ternet gulv, køkkengulv, fødder, strømpebukser, strømpefødder, sort og hvid ternet

English.

Well, it has been awfully quiet in here for the last month, and I am sooo sorry, that I have not been able to keep up with my blogposts. It makes me sad, when I do not have time to write. Honestly. It is very important to me. But lately my urticaria have been out of control, and I have been very stressed about everything, so to keep my head above the water, I have focused only on staying afloat – which means no time for writing, no time for drawing, designing or illustrating – only time for trying to sleep, getting some nutrition, trying to move, trying to stay positive and so on. It is exhausting!

To those of you, who do not know what chronic urticaria is; it is a chronic autoimmune disease, which causes itchy hives, swelling, sore muscles and joints and a feeling of sickness like fewer or upcoming flu. Another word for it is nettle fever, which in my opinion, is a little too adorable comparing to what it actually is and feels like. It feels like you have a flu, while you have been rolling through a million stinging nettles and sometimes stung by at least a 30-50 wasps. There is no cosy little summer sickness to that at all. In just a few days you go from feeling alright, to almost be needing a wheelchair.

But that is not the only thing. Lately my mind have been exhausted. I have been both overstimulated, burned out and at the same time restless the last couple of months. I feel like the city has been killing me slowly. Therefore I have done something drastic and changed my course immediately. I have rented a house on the countryside!

Yup, that is true. In a couple of weeks, I will be moving out of the apartment and into a red wooden house with a garden, just next to the forrest. Far away from citynoise, smoke, pollution, people, cars and traffic (!!!) and into my own little eco-friendly fairytale. #simplelivinghereicome 🌿

I am so excited for this next move! It was, like so many other decisions I made, rather impulsive. It took me only a week between having the thought, to actually getting the house. Well, this will not be the first time I did something like that. Last time I went to Norway, and lived there for almost 3 years. It took me little less than a month to make that decision and get a job up there in the mountains. I like living like that. It is risky, but it does not get more exciting than this! So now, once again, I am on the move, and looking forward to the next step. Of course I am going to tell you all about it! Promise! But in my pace – slowliving you know. 😉✌️

So, from now on, on the blog, right here, you are going to see glimpse of my everyday life. A young INFJ*-gal living the simple life alone in a red wooden house on the countryside of Denmark. And yes, people most definitely thinks I am crazy to do this alone! But I do not mind. I do not care. I am getting used to choosing different paths, so I do not get so frustrated with not fitting in anymore. People do not scare me anymore. I have finally reached a point, where I do not want to try and fit into everyone else lifestyle, and go grab my own instead. It is a lonely road though, chasing your dreams like that all by yourself, I can tell you that. But in the end, it usually makes more sense. It has a bigger meaning, and somehow, even though it is scary AF sometimes, this is the only thing, that will ever make me happy – despite urticaria and what not.

So yes, this is yet another new exciting chapter for me. Time to get well, and start living once again. “Life starts all over again, when it get crisp in the fall” A little friendly quote from F. Scott Fitzgerald, which is one of my favorites. Speaking of starting over in the fall; I just turned 31 here in september! Mentally, that means probably 16, soulwise probably 85-90ish. My birthday was actually on friday 13th, but I had an excellent weekend with celebration and family reunion. What else is new… I’ve cut my hair, so now it is shoulder-length. Well, my hairdresser did. That is why it looks decent. Oh, and my landscape-exhibition is still going strong at Godsbanen here in Århus. So thankful to everyone, who have given me such a great feedback on my work. It means the world to me truly. Thank you! 🙏 The exhibition will be at wall number 3 +4 until the 30th of September.

udstilling, exhibition, Godsbanen, Here's to everything wild and free, landskabsfotografi, photography by holst, landscapes

I think that was it for now. I will keep you updated on everything, so stay tuned here, and stay tuned on my slowrunning insta, for sudden updates. 😘

 

*INFJ = I cannot really recall if we ever talked about personality types in here, but I find it very interesting, and I actually study my own type a lot. Especially Myer-Briggs I have been geeking for a while. I am (indeed!) INFJ. The most rare (therefor the most alienlike, misunderstood and hard-to-compare) personality type of all 16 Myer-Briggs types. It stands for Introverted – Intuition – Feeling – Judging. If you know a bit about this stuff, you will now knowing that I am INFJ, probably nod your head and think “aaaah of course! That is why she is doing it! She is INFJ!” If you do not know what I mean, with just a bunch of letters, hang in there, I will share much more personality-stuff on the blog in the future. (It has helped me a lot throughout the years!) 💞

 

Talk to you soon!

Holst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wilderness camping in Sweden // Vildmarkscamping i Sverige