Jeg fik for 2 år siden konstateret kronisk urticaria angiødem. I folkemunde bedre kendt som nældefeber. Nældefeber er langt fra en hyggelig lille sommerallergi eller et uskyldigt lille udslæt. Det kan være enormt invaliderende og føles som det rene helvede og særligt hvis det er kronisk. Sidenhen er sygdommen gået i sig selv. Jeg er medicinfri, nældefri og smertefri og lever nu et ret aktivt liv.

 

Under fanen Kronisk Urticaria Angiødem kan du læse om Hvad Er Kronisk Urticaria Angiødem hvor jeg på almindelig dansk giver en gennemgang af, hvad lidelsen egentlig er, og hvordan den opleves, og Min Historiehvor jeg fortæller hvordan sygdommen dukkede op hos mig, og hvad jeg gik igennem.

 

Under kategorier finder du også titlen Kronisk Urticaria Angiødem. Her får du et overblik over alle de indlæg jeg tidligere har skrevet om nældefeber.

 

Hvis du selv er eller har været kronisk nældefeberramt, er pårørende til en som er, eller arbejder indenfor lægevidenskaben i forbindelse med nældefeber, har jeg oprettet et støttegruppe på facebook, som du i den sammenhæng er meget velkommen til at undersøge nærmere. Gruppen er lavet med det formål, at skabe fællesskab omkring sygdommen, og afhjælpe at man føler sig mutters alene i verden med denne lidelse. Gruppen skal være et hyggeligt og trygt sted, hvor man kan dele hvad man har lyst. Derfor er gruppen kun åben for dem som indgår i ovenstående kategorier. Er du en af dem, er du hjertelig velkommen til at kigge ind forbi. Du finder gruppen her.