sara120214_6

Foto: Rikz

Jeg elsker musik af hele mit hjerte og på alle tænkelige niveauer!

Jeg har stor interesse i at lytte til musik, både gammelt som nyt. Jeg elsker at anmelde og analysere musik. Jeg elsker at synge og jeg elsker at danse til musik (oh really?!)

Grunden, eller grundene, til jeg har lavet en kategori der hedder musikanbefalinger, er for det første fordi, jeg så gerne vil dele min kærlighed for musik og støtte op om de kunstnere, som efter min mening har gjort et fantastisk stykke arbejde. Specielt hvis det er gammelt musik, som er på vej i glemmekassen, vil jeg gøre mit for at bringe lys over det igen.

Det er kan være selve musikken, ikke nødvendigvis falder i min smag, men at den der står bag, har en helt fantastisk integritet, lyder fantastisk på livekoncerter eller noget andet der er værd at bemærke. Derfor bliver anbefalinger af forskellig art, fra mine oplevelser med musik, albums, koncerter og musikere.

Jeg har mange holdninger omkring musik, og dem vil jeg også komme til at dele i ny og næ, og min ærlige mening vil komme til udtryk i den forbindelse, specielt hvis jeg er forarget over noget jeg mener er uretfærdigt, så I må bære over med mig ind imellem.
For at komme med et ganske godt eksempel, nu hvor vi har billedet øverst med albumcoveret til Tracy Chapman. Her på finder man nummeret Fast Car, som er det fineste nummer. Jeg bliver rørt hver gang jeg hører det… bare ikke når det er fra en eller anden støjende, flad popcoverversion fra radioen, som en eller anden dj har valgt at mikse op, til at gå fra dyb kvalitetsmusik til overfladisk discounthit! At jeg ikke bryder mig om den nye version er ikke problemet, det er en smagssag, men det sætter gang i forargelsen hos mig, at hun ikke engang bliver nævnt, som værende den der står bag nummeret i det mindste! Hun fortjener den kredit synes jeg!

På min playliste “Cabin Vibes” på sidebaren finder I lidt forskelligt af det musik, jeg går og lytter til i min hverdag. Det er mest akustisk og folk, men ellers er også ret glad for indierock med en snert af country og blues – og jo, så lytter jeg også til både klassisk, metal og pop. Jeg er ikke kræsen med genrene. Har du samme musikinteresse og smag, så tjek min Spotify ud. Har du spørgsmål eller har du noget musik du gerne vil dele med mig, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Det kan jeg garantere bliver taget imod med kyshånd. 😉