img_6143

Jeg har besluttet mig for at lave en kategori på bloggen med indlæg, som hedder Latest Purchase, hvor jeg vil dele mine nyeste anskaffelser med jer. Det ser man meget i bloggerverdenen generelt, men det er i mit tilfælde ikke med det formål at reklamere for mine nye indkøb. Det er små autentiske anmeldelser af produkter/ brands og gode historier.

dsc_0056

Sagen er at hver eneste gang jeg skal anskaffe mig noget er det med stor omtanke. Den mindste lille ting er en investering, som jeg overvejer nøje. Det er faktisk en hobby for mig, at studere produkter og producenter i mindste detalje. Det kan godt være en meget langsommelig proces at være med mig på shoppingtur!

Jeg er ekstrem kvalitetsbevidst og kritisk med alle parametre, og jeg vil ikke bruge penge på noget jeg fortryder. Så kunne de penge være gået til nogen andre som har brug for dem. Jeg vil kun eje enkelte ting, som jeg til gengæld er rigtig glad for både at se på, have på og anvende – og så skal det helst være med god samvittighed.

dsc_0046

Jeg synes brug-smid væk kulturen er den værste tendens der findes. Jeg tænker helt sikkert for længe over mine køb, no doubt. Men jeg synes generelt at folk, på trods af genbrugshypen, fortsat tænker alt for lidt. Vi har penge nok til at købe den ene telefon efter den anden. Bare der kommer en ny på markedet, så skal den ”gamle” udskiftes. Det er et klassisk eksempel.

Men gad vide om folk overvejer den detalje, at deres ting og sager ikke forsvinder fra planeten hver gang de udskifter og bortskaffer? Og hvis de faktisk forsvinder fra jordens overflade, så er det fordi vi går på kompromis med noget andet, som f.eks. ozonlaget eller havet. Jeg har mere tillid til naturen, end jeg har til mennesket. Derfor er ting ikke bare ting for mig. Jeg kan ikke lide, at gå på kompromis med kvalitet, for jeg så helst, at hvad end jeg køber, har en lang levetid, så jeg ikke behøver at udskifte og bringe flere ting ind i verden. Vi drukner jo!

dsc_0044

Når alt det er sagt, skal jeg nævne endnu et par parametre mere og det er min store kærlighed for lækkert design og funktionalitet, som naturligvis også spiller en stor rolle i overvejelserne. Jeg går højt op i godt håndværk. Køber jeg noget, som er i super lækker kvalitet, høj funktionalitet, som er holdbart, har en lang levetid og tilmed har en eller anden spændende historie bag sig, så har jeg (og producenten/designeren) vundet!

dsc_0067

Alle de tanker jeg går med, når jeg vurderer forskellige produkter, vil jeg derfor lade komme til gavn hos dig, så du slipper at sejle igennem det selv. Derfor vil jeg dele mine vurderinger, oplevelser og anbefalinger af forskellige produkter med jer, samt spændende loppefund og de historier der følger med. 🙂