Dam dam dam daam! Første blogindlæg!

En frisk start!

img_0559

Foto: Holst

Godmorgen!

Jeg har grublet meget over hvad jeg skal skrive i mine første indlæg. Ikke fordi jeg mangler ting at skrive om, men mere fordi der er mange steder at begynde.

Midt i skoven af alle emnerne, har jeg besluttet mig for at begynde med det enkleste af det enkleste. Noget så simpelt som en tidlig solrig morgen i bjergene, i hyggeligt joggingtøj, med en god kop kaffe på verandaen. Det er et godt sted at starte!

Udsigten fra min hytte er helt fantastisk! Snebeklædte bjerge, et hav af grantræer, den tilfrossede sø, som er fyldt med snescooterspor og spillet i to af en karakteristisk trælinje (den vil jeg fortælle mere om i et andet blogindlæg, for det er meget specielt).

Specielt en dag som i dag, hvor morgensolen bryder frem fra bjergtoppene og der ikke er en sky på himlen er det helt fantastisk at sidde her.  Udover fuglene som kvidrer for fuld drøn (så er det forår), er her faktisk helt stille. Så stille at det føles som om man sidder midt i et maleri.

Det tror da pokker, når jeg er stået op klokken 07.00 på min fridag! Mit arbejde har gjort, at jeg er kommet ind i en meget fast døgnrytme. Op klokken 07.00 i seng senest klokken 23.00. Afviger jeg rytmen, så står den på zombiemode resten af dagen! Så ville det hyggelige joggingtøj ikke være til at komme ud af og sofaen ville få store fangarme som holder en fastlåst i de bløde sofapuder! Så jeg holder mig bare til rutinen.

Siden det er så dejligt vejr, skal dagen stå på et photoshoot på nogen af mine yndlingssteder i Rauland. Efter at have boet her i et par år, har jeg fundet mange fine gemte små steder, som jeg vil præsentere for jer – og så kan det være jeg når en tur i bakken. Man skal nyde godt af at man arbejder i Telemarks største skicenter. Høhø!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dam dam dam daam! Første blogindlæg!