Picnic, måneformørkelse og midnatssvøming

Sommerferie: Roadtrip langs vestkysten

Det er ikke meget sommerferie, jeg har haft tid til i år. Først og fremmest har der været min sygemelding, som jeg lige skulle komme mig over. Dermed flytning, fødselsdag og forberedelse til ny uddannelse. Men en roadtrip er dejlig nem og hurtig at stable på benene, så det blev til 4 dage langs den jydske vestkyst.

 

Jeg elsker roadtrips. Faktisk tror jeg det er min absolutte yndlingsmåde at rejse på, hvis jeg skal være helt ærlig. Man har alt hvad man skal bruge i bilen, man skal ikke nå noget, der er intet der kan ødelægge turen, for intet er planlagt, så der er ingen forventninger til noget, og man får et hav af oplevelser og nye steder hver eneste dag.

Det var i forbindelse med et photoshoot, roadtrippen blev til. Som jeg nævnte i tidligere indlæg, har Anna haft en masse spændende ting på tegnebrættet, som vi skulle have afviklet. Vi snakkede om mulige lokationer, og Rubjerg Knude kom på bordet. Stille og roligt blev det til en roadtrip på fire dage inkl. photoshoot den ene af dagene. Vi sad med et godt gammeldags kort, og pointede ud hvad der var af muligheder for ruter og lokationer undervejs, med lidt hjælp fra google. På listen kom:

 

Thy Nationalpark

Klitmøller

Jammerbugten

Blokhus

Løkken

Rubjerg Knude

Roldskov

Mariager Fjord

 

Smukke steder, skove mv. og muligheder for de skønneste billeder. Det var ikke alle stederne vi skulle nå, og de var ikke som sådan fast planlagt. Men så vidste vi hvad vi kunne gå efter, hvis vi ville videre. Det tog os 5 minutter, at lave et omrids til en roadtrip. Så spurgte jeg mine forældre, om vi kunne låne deres van i fire dages tid, og så var bilen i hus. Dagen før vi tog afsted lagde jeg en madplan i form af rationer, så vi hverken havde for lidt eller for meget med, men absolut hvad vi skulle bruge for at være tilpas. Det er den billigste måde, og så gav det os en masse frihed og tryghed, i og med vi ikke var afhængige af, at skulle finde spisesteder og supermarkeder. Snacks og hyggeting kunne vi købe undervejs, hvis vi havde lyst.

Mine forældre bruger deres lille camper en del, så den var udstyret med alt det mest nødvendige. Ikke luksus. Nærmere et valfartende kolonihavehus. Jeg pyntede bilen med lyskæder, tæpper, puder, drømmefanger og sågar en plante, så den blev rigtig hygge-hippie agtig. Rystede mine forældre på hovedet af mig? Meget! Men det var virkelig hyggeligt! Jeg fik dog ikke lov at male den hvide vogn med surfere, palmetræer og solnedgang, som jeg ellers så høfligt foreslog!

 

Vi nåede på 4 dage Thy Nationalpark med overnatning, to besøg i Klitmøller, en tur gennem Hanstholm, et ophold i Blokhus, en hel dag ved Rubjerg Knude og et pitstop ved Mårup Kirke, et hurtigt kig ind i Løkken og en ekstra overnatning på stranden i Blokhus og et pitstop ved Bulbjerg. Det var så super skønt ved vestkysten, at vi ikke ville forhaste os videre til Midtjylland, så vi nød dagene her med en masse sand og en masse vand! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic, måneformørkelse og midnatssvøming