Min første Bubble Waffle!

Filmaften på altanen!

Madras, en bunke tæpper, adskillige hynder og puder, lyskædeskær en masse, pandekager og en bærbar computer! Det var sådan cirka det vi havde brug for, for at stable en hyggelig udendørs filmaften på benene.

 

Jeg elsker elsker ELSKER at være udendøre. Jeg kunne bo udendørs, hvis jeg havde udstyr nok til det! Det behøver ikke engang være på det vilde bjergeventyr og i telt. Indimellem har jeg overnattet på terrassen, bare fordi jeg kunne og jeg sover som regel som en sten, og får en fantastisk nattesøvn. Jeg har en enkelt gang prøvet at vågne med et hævet øje fra et insekt stik, og opdagede det først ret sent, fordi jeg bare havde det så godt. Og det på trods af, det var faktisk var ret voldsomt. Lidt uheldigt, at det var samme dag, jeg skulle være med i en spillefilm, og vel at mærke IKKE i rollen som Quasimodo…. Typisk! Det aftog heldigvis på køreturen!

Jeg har længe gerne ville holde filmaften udendørs. I ved, med en projektor og et lagen op på en tøjsnor eller lignende. Mere fancy behøver det ikke være. Men jeg har ikke nogen projektor, og de koster nu en del. Derfor har jeg været lidt i venteposition. Men hvorfor egentlig vente med oplevelsen? Fordi den skal være perfekt? Næh, det behøver den jo ikke. En udendørs filmaften er let at stable på benene, hvis ikke man er kræsen, og der er tonsvis af film, så det vil kunne opleves igen og igen. Så det er da bare om at komme igang.

Så det gjorde vi. Jeg havde min veninde Anna på besøg (ja, nemlig, hende der også var op besøg til hjemmebagte boller!), og vi havde snakket om at vi skulle se Fantastic Beasts And Where To Find Them. Og er der noget bedre valg, end en eventyrfilm til en udendørs filmaften? Under måneskin og glimtende lyskæder. Vi slæbte madras, alle mine hynder, en bunke tæpper og en masse puder ud på altanen og fik tilføjet lidt ekstra lyskæde hygge til planterne. MEGA HYGGELIGT!

Månen var så småt begyndt at vise sig, og det nåede også at blive semi-mørkt inden vi kom igang med filmen, da der lige skulle laves pandekager først (og de smager åbenbart bare bedre, hvis de lige er flippet i luften 500 gange! #saralogik)! Så med hjemmelavede pandekager, måneskin, lyskæder og bærbar computer, var vi good to go.

Hverdagseventyr når det er bedst! 🙂

GemGem

GemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første Bubble Waffle!